BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Въвежда се пропусквателен режим на пазара в Червен бряг

Кметът на Община Червен бряг със Заповед от 07.04.2020 г. предприе мерки за въвеждане на пропусквателен режим на Общинския пазар в града – МАКСИМУМ 30 КЛИЕНТИ И ДИСТАНЦИЯ ОТ ДВА МЕТРА МЕЖДУ КЛИЕНТ И ТЪРГОВЕЦ.
Служителите от звено „Инспекторат” вече са поставили ограждения и табели за еднопосочно движение „ВХОД – ИЗХОД”, както и табели за задължително спазване на предприетите противоепидемични мерки, информират от Общината.
На обособените маси на открито на Кооперативния пазар се разрешава продажбата на плодове, зеленчуци, посадъчен материал и друга готова продукция само на земеделски стопани, с регистрация в Областните дирекции „Земеделие” за стопанските 2018/2019 г. и 2019/2020 г. и то при стриктно спазване на въведените противоепидемични мерки И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ИЗПОЛЗВАНЕ НА ЛИЧНИ ПРЕДПАЗНИ СРЕДСТВА /маски и ръкавици/ ОТ ПРОДАВАЧИТЕ И КЛИЕНТИТЕ.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!