BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Вторият отбор на Етър /ВТ/ надделя над Спартак в голов трилър

Спартак /Плевен/ записа втора поредна загуба в първенството на Северозападната Трета лига. В мач от третия кръг плевенчани бяха победени с 3-2 като гости на дублиращия тим на „Етър” във Велико Търново.

Плевенчани поведоха още с първата си атака в 5-ата минута. Айвън Ангелов бе точен за 0-1. След това младите “боляри” натиснаха и до почивката успяха да обърнат резултат. Първо гол с глава на Димитър Байдаков в 30-тата минута след центриране изравни резултата. Няколко минути по-късно гол от дузпа донесе предимството на “етърци”.

През второто полувреме плевенчани пробваха да окажат натиск от самия старт, но защитата на Етър-2 устояваше. В 66-тата минута все пак Спартак успя да изравни. Това се случи след гол с глава на ветерана Петър Ванков.

До края на мача силите на “синьо-белите” не издържаха. При дълъг пробив на играч на домакините, бе изведен Димитър Байдаков на чиста позиция и нападателят на Етър-2 не сгреши: 3-2.

Загубата в Търново оставя Спартак на десетото място в класирането с актив от три точки. Спартак е и отборът с най-много отбелязани голове в първенството до сега след разгрома над Бдин в първия кръг с 10-0. В следващия четвърти кръг на първенството “синьо-белите” домакинстват в Плевен на един от лидерите в класирането Локомотив /Дряново/.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!