BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Васил Стоянов: Вярвам във втория успешен мандат на Корнелия Нинова. Сигурен съм, че ще я видим като Министър-председател на България

„Подкрепям Корнелия Нинова и на 12 септември ще гласувам за нея!“, написа в профила си във фейсбук Васил Стоянов в специално обръщение към съпартийците си.
Младият мъж от Нова Загора е член на БСП от 2013 г. 29-годишният Васил Стоянов е председател на МО в БСП в Нова Загора и член на общински съвет, на НС на МО в мандата 2020-2022, избран е за общинския съвет в общината на последните местни избори.
Той изрази своите наблюдения върху процесите в столетницата в позиция в социалната мрежа: „Преди 4 години Корнелия Нинова пое БСП в изключително тежко състояние. С времето се доказа като човек, който държи на думата си и стартира така необходимата и болезнена промяна в БСП. Защото няма как да променим България към по-добро, ако първо не променим себе си!
През тези години Корнелия доказа, че не се продава и удържа многобройните атаки от свои и чужди. Това накара нас социалистите да се чувстваме силни и да бъдем горди с партията, в която членуваме.
В последните 4 години именно под нейно ръководство БСП е единствената опозиция на това мафиотско управление.
Тези успехи нямаше как да се случат, ако Корнелия Нинова не беше стартирала процес на подмладяване в БСП – едно от най-добрите неща, които ни се случиха. Една от тези промени е въведената мандатност за народните представители. По този начин се отне правото на вечния депутат и се даде път на младите в политиката!
Радостен съм от факта, че Корнелия Нинова е подкрепяна и от мнозинството млади социалисти. Това е още един показател, че пътя е верен!“.
В поста си Васил Стоянов напомня, че на социалистите предстоят много важни събития като партия и подчертава, че е редно всеки партиен член да заяви позицията си.
Той ярко показва своята: „Вярвам, че вторият мандат на Корнелия Нинова ще бъде още по-успешен. Пожелавам и успех и съм сигурен, че ще я видим като Министър-председател на България“.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!