BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Близо 900 обяда са доставени от доброволческите екипи в Плевен

Георг Спартански разпространи информация за дейността на доброволческите екипи по доставка на храна и лекарства на самотно живеещи възрастни хора.
Доставките на лекарства са започнали на 19.03.2020. До този момент са получени 58 молби, от тях изпълнени са 41, а 11 са отказани след посещение на адресите.

От 24.03.2020 са стартирали и доставките на готова храна на адрес, след предварителна заявка по телефона. До днес, 06.04.2020, доброволческите екипи с ръководител госпожа Миглена Цанова са осъществили доставка на 877 обяда, 158 вечери, хляб – на 19 граждани, пазарувания по предварително заявен списък – на 23 граждани.
Кметът Спартански за пореден път отправи призив да не се злоупотребява с времето и готовността на екипите да бъдат в помощ.

Накрая той изказа благодарността си на всички доброволци, отделящи от времето си, за да предостават безвъзмездно помощ в подкрепа на нуждаещи се.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!