BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Арест за шофьор, блъснал с автомобила си жена, избягал и се укрил

На 23 ноември към 16.30 часа е получен сигнал в РУ-Гулянци, че в затревена площ, вдясно от платното на пътя от гр. Гулянци – посока с. Комарево, лежи жена в безпомощно състояние, съобщават от Пресцентъра на МВР.

Веднага към мястото са насочени полицейски и медицински екипи, след установяване на самоличността на жената и констатиране на множество травми по тялото й, пострадалата е откарана и настанена за лечение в болница. При незабавно стартиралите съвместни оперативно-издирвателни действия криминалистите на РУ-Гулянци, РУ-Долна Митрополия и ОДМВР- Плевен било констатирано, че травмите на жената са причинени от моторно превозно средство, чийто водач е напуснал местопроизшествието и се е укрил.

В хода на разследването е идентифицирано возилото  – товарен автомобил „Рено Мастер“, а малко по-късно е извършен и арестът на шофьора – 31- годишен жител на с. Комарево. По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 129, ал. 2 във вр.ал.1 от НК. Работата по документирането му продължава под наблюдението на прокуратурата.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!