BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Арест за двама в Левски и в Плевен за притежание на наркотици

На 10 юли 2020 година около 00.10 часа в град Левски на улица „Гоце Делчев“ при извършена проверка 22-годишен  доброволно предава кибритена кутийка с размери 3/5 см. със съдържание в нея на неустановено количество субстанция от бял прах. По данни на младежа веществото е „пико“, информират от Пресцентъра на ОДМВР-Плевен.

Предстои назначаване на физико – химическа експертиза за установяване на количеството и вида на веществото. 22-годишният е задържан за срок до 24 часа по Закона за МВР. По случая е образувано бързо производство за престъпление по чл.354 „а“, ал.3 от НК. Уведомен е прокурор и работата продължава.

Снощи около 22.30 часа в Плевен служители от Първо и Второ РУ – Плевен спират „Шкода Октавия“. При проверка на пътник в автомобила – 35-годишен плевенчанин,  в преден джоб на кожената му чантичка, е намерено самозалепващо се полиетиленово пликче с приблизителни размери 6х4 см, съдържащо жълто-бяло кристалообразно вещество. По данни на мъжа веществото е метамфетамин /пико/. 35-годишният е задържан за срок до 24 часа по Закона за МВР. Уведомени са разследващ полицай и дежурен прокурор при РП – Плевен. По образуваното бързо производство за престъпление по чл.354 „а“, ал.3 от НК продължава работа разследващ полицай.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!