BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Христина Христова: Има алтернатива ! Ние !

Христина Христова. Снимка – фейсбук страница.

Искам да се обърна към тези, които твърдят, че след мафията ГЕРБ няма друга алтернатива и затова да останем в кочината, в която сме. Също така искам да се обърна към левите и към патриотично настроените консерватори, които се страхуват, че соросоидите-либерали ще дойдат на власт и ще стане още по-лошо. Обръщам се и към тази част от десните, които също предпочитат сегашната кочина, щото щели да дойдат комунистите.

Не питайте коя е алтернативата. Успокойте се и отляво, и отдясно! Нито БСП, нито „Да, България“, нито която и да е друга партия имат потенциала и електоралната подкрепа да съставят сами следващото правителство. Отсега нататък те ще трябва да се научат да си говорят. Всички. Включително и новите, които неизбежно идват и които времето и протестът раждат в момента. Длъжни сме да върнем цивилизования политически обществен дебат. Защото с мафията не може да се говори нито цивилизовано, нито политически, нито идеологически. Трябва да се научим отново да бъдем общество, което е истински, постоянен коректив на властта. Докато властта си вземе уроците, алтернативата сме НИЕ. Докато властта се научи да служи на народа си и да не краде като за последно, алтернативата сме НИЕ.

И това означава – бой по канчето нон стоп, по всички, докато им дойде акълът.

Това е алтернативата.

Няма оправдание за никого, който иска да живее в тая кочина на мафията ГЕРБ.

Всички на площадите утре, 2 септември !

Източник: лична фейсбук страница на Христина Христова.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!