BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Три бързи производства срещу един шофьор, спрян в Левски

В РУ – Левски са образувани три бързи производства срещу един водач за нарушения на Закона за движение по пътищата, информират от Пресцентътра на ОДМВР – Плевен.

Вчера около 18:30 часа в град Левски на кръстовището на улица „Цар Иван Асен II“ и улица „Елин Пелин“ е спрян „Фолксваген Поло“. Установена е самоличността на водача – 33-годишен от град Левски. Установило се е, лекият автомобил е с регистрационни табели – контролни знаци, издадени за друго моторното превозно средство. По случая е образувано бързо производство за престъпление по чл. 345, ал. 1 от НК. Допълнително е установено, че „Фолксваген“-ът е с прекратена регистрация на 4 май 2020 година. По случая е образувано  бързо производство за престъпление по чл. 345, ал. 2, във връзка с ал.1 от НК. Изяснило се е, че водачът управлява без шофьорска книжка. Нарушението е в едногодишен срок от наказването му по административен ред с наказателно постановление, влязло в законна сила на 19 юни 2020 година за управление на МПС без СУМПС. По случая е образувано бързо производство за престъпление по чл. 343 „в“, ал. 2 от НК. Сезирана е прокуратурата. Продължава работа разследващ полицай.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!