BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Събрани са парите, нужни за лечението на многодетна майка от Каменец

Събрани са парите, нужни за лечението на многодетна майка от село Каменец, община Поридм. Добрата новина съобщи Слави Михайлов, председател на Националното сдружение на сираците в България, който бе и инициатора на дарителската кампания. Средствата бяха необходими, за да може Сашка Страхилова да заплати пропуснати здравни вноски и така да продължи лечението си, а и да ползва болничен. Днес са покрити задълженията за здравни осигуровки в НАП.

„Искам сърдечно да поднеса огромни благодарности към Енис Шукрю от град Шумен, Антонио Василев от град Плевен, анонимни дарители, както и на кмета на Община Пордим Детелин Василев, с чиято подкрепа общината също подпомогна със средства. Благодаря и на медиите, разпространили новината, за да стигне тя до сърцата на добри хора, които не останаха безразлични и помогнаха. Тук искам да изкажа огромни благодарности и към лекарите и медицинският персонал на Клиниката по онкологична хирургия на УМБАЛ „Георг Странски“ – Плевен за адекватните грижи, вниманието и старанието, което оказват на своите пациенти“, казва Слави Михайлов.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!