BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Стефан Бурджев: Днешният празник съхранява националното ни самочувствие и ни задължава да мислим за трайната и светла бъднина!

Уважаеми просветни и културни дейци,

Уважаеми съграждани,

За мен е чест да Ви поздравя с Деня на народните будители. Днес България отбелязва един от най-светлите дни в календара, посветен на делото и паметта на безбройните народни будители, оставили след себе си светъл отпечатък в историята ни. На тази дата изразяваме своята почит и признателност към създателите и пазителите на нашата духовна традиция, събудили българското самосъзнание! Благодарение на тях нашият народ е запазил вярата си в духовните ценности, в морала и доброто.

На този ден всички ние се прекланяме пред създателите и пазителите на българската духовност, език и култура. Свеждаме глави пред тези, които завещаха на бъдещите поколения стремеж към знание и безкористна служба в името на доброто на българския народ. Днешният празник съхранява националното ни самочувствие и ни задължава да мислим за трайната и светла бъднина!

Бъдете здрави, все така вдъхновени и всеотдайни на каузата, която сте поели в професионален и житейски план.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

1.11.2020г.

С уважение,

Стефан Бурджев, народен представител 44 НС ПГ БСП

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!