BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Спецоперация срещу нарушенията на пътя се провежда на територията на ОДМВР-Плевен

От 15 часа вчера започна специализирана полицейска операция за недопускане на тежки ПТП с ранени и загинали, както и откриване на мото сезон 2020 година. Мероприятията ще продължат до 15 часа на 10 юни, информират от Пресцентъра на ОДМВР-Плевен.

Максимален брой служители от ОДМВР – Плевен ще бъдат ангажирани с осъществяването на контрол на движението. Засилените проверки ще включват използването на обезопасителни колани от водачите и пътниците в МПС, ползването на обезопасителни каски от водачите и пътниците на мотоциклети, както и проверки за използването на детски обезопасителни системи при превозване на деца в автомобилите.

По време на осъществявания контрол ще се извършват проверки за наложени глоби и невръчени електронни фишове, както на водачите, така и на проверяваните пътници. При установяване на нарушения на Закона за движение по пътищата от водачите на ППС, пътниците и пешеходците, към същите ще бъде прилаган принципа на нулева толерантност и стриктно прилагане на наредбите на закона.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!