BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Световният лидер в търговията на дребно KiK отвори врати в Панорама мол

Немската верига за облекло и стоки за дома KiK откри свой магазин в Панорама мол Плевен днес.
„Изключително щастлив съм, че ни събира поредния повод за гордост и
удовлетворение. Откриването на магазин на веригата КiK в Панорама мол напълно покрива една от основните ни цели – да бъдем винаги първи
в това да предоставяме уникални предложения и приятни моменти на нашите клиенти. Убеден съм в успеха, защото КiK избра най-добрата локация за шопинг и развлечения в града ни.
На добър час и много успехи”, пожела управителят на Панорама мол Плевен Владислав Монов.
Първите клиенти на КiK ще пазаруват с отстъпки от -10 % на всички стоки в новия магазин на 3-ти и 4-ти септември. Страхотни предложения очакват и всички ученици, подготвящи се за приближаващото начало на учебната година.
Плановете на компанията включват откриване на 10 магазина в цялата страна до края на 2020 г., а до края на следващата година се очаква магазините да са над 20.
KiK е сред най-бързо развиващите се компании в Европа с годишен ръст от близо 200 магазина и oпepиpa в ĸaтeгopиятa „диcĸayнтъp“, в която се търси максимално оптимизиране на цените. До момента KiK се гордее с 3900 магазина в 12 страни в Европа. Площта на всеки от тях надхвърля 600 кв.м.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!