BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Промени в разписанията на автобусите от и за Белене от 23.11.2020

Промени в маршрутните разписание от и за град Белене ще настъпят от 23-ти ноември /понеделник/. Причината е усложнената епидемична обстановка в страната и намалелия пътникопоток, информира пресцентърът на Община Белене.

Промените в маршрутните разписания са както следва:

– Автобус по направление БЕЛЕНЕ – ПЛЕВЕН с час на тръгване в 08:10 ч. от град Белене през село Лозица, ще тръгва от Автогара Плевен по направление Плевен – Белене в 14:15 ч. през село Лозица – Автобусът ще пътува от понеделник до петък.

– Автобус по направление БЕЛЕНЕ – ПЛЕВЕН с час на тръгване в 08:10 ч. от град Белене през село Лозица, ще тръгва от Автогара Плевен по направление Плевен – Белене в 10:30 ч. през село Лозица – Автобусът пътува само събота.

– Автобус по направление БЕЛЕНЕ – ПЛЕВЕН с час на тръгване в 12:35 ч. от град Белене през село Лозица, ще тръгва от Автогара Плевен по направление Плевен – Белене в 14:15 ч. през село Българене – Автобусът пътума само в неделя.

– Автобус по направление БЕЛЕНЕ – СВИЩОВ с часове на тръгване- 08:00 часа и 15:00 часа от спирка “Спирала”;

– Автобус по направление СВИЩОВ – БЕЛЕНЕ с часове на тръгване- 07:00 ч., 12:30 ч. и 16:00 часа от Автогара Свищов.

– Автобус по направление БЕЛЕНЕ -СОФИЯ с час на тръгване в 07:10 ч. от град Белене през село Татари, ще тръгва от Автогара София по направление София – Белене в 13:30 ч. и от Автогара Плевен по направление Плевен – Белене в 16:45 ч. през село Лозица – Автобусът ще пътува от понеделник до неделя.

За въпроси и информация е посочено лице за връзка Петър Георгиев, тел. 0886796278.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!