BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Правят допитване до гражданите относно разработването на План за интегрирано развитие на община Плевен за периода 2021-2027

В изпълнение на Закона за регионалното развитиe започна разработването на План за интегрирано развитие на община Плевен за периода 2021-2027 г. (ПИРО). Този план определя основните приоритети в развитието на общината в следващия седемгодишен програмен период и е основен документ, който дефинира проектни идеи за финансиране с европейски средства, средства от общинския бюджет и други източници.

За да бъдат идентифицирани най-съществените проблеми пред развитието на общината и населените места на нейна територия, потенциалите за развитие и оптималните мерки за тяхното адресиране е съществено участие на гражданите в разработването на стратегическия документ. Една от формите на участие е чрез предоставяне на гражданско мнение и оценка за процесите и насоките за развитие на община Плевен.

Това може да стане след попълване на настоящата анкета:

Желаящите граждани моган да участват в последващите обществени обсъждания на плана като посочат координати за връзка в края на анкетата. Също така те могат да следят информацията на Интернет страницата на Община Плевен. 

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!