BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Пламен Тачев: Докато някои викат ненужно “оставка”, аз правя доставка

Снимка – Итернет

След края на срещата с медиите относно дарението си за “Кайлъка”, депутатът Пламен Тачев отговори на няколко въпроса на “Плевен прес”. Господин Тачев е родом от Червен бряг, четвърти мандат депутат от МИР – Плевен от партия ГЕРБ. По настоящем е член на парламентарните комисии по вътрешна сигурност и вероизповедания и права на човека.

Плевен прес: Как усещате случилото се през последните дни в  парламента и пред парламента, между политиците и хората?

Пламен Тачев: Усещам ги много нечистоплътно нещата и ги усещам  неправилно, много грозно, много непожелателно да се случва това. И вие сте свидетели на сцени, които са категорично инсценирани, които нямат за цел след тях да се случи нещо градивно, а имат за цел да се разруши. Ние правим нещо да съградим. Отвращавам се от хора, които правят нещо, за да го разрушат и това ми е болно и жално.

Чувствате ли се лично засегнат?

Чувствам, че никога няма да съм част от такова нещо. Да, чувствам се лично засегнат. Когато аз инициирам неща, които са за добро и с цел да се надгради, има хора които правят точно обратното. Сега се шегуваме с Миро и Наско /б.а. помогнали на Тачев при дарените кошчета за “Кайлъка“/, че докато някои викат ненужно “оставка”, аз правя нужната доставка.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!