BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Още 5 досъдебни производства са образувани в ОДМВР – Плевен за нарушаване на карантина

Пет досъдебни производства са образувани в ОДМВР – Плевен за установено нарушаване на 14-дневна карантина. За това информират от Пресцентъра на Полицията в областния град.

На 13 май 2020 година при проверка е установено, че 28-годишна  жителка на град Тръстеник и 22-годишен от град Гулянци не са спазили предписаната противоепидемична мярка от здравните власти. На 14 май 2020 година служители на РУ Червен бряг са регистрирали, че 32-годишен от града и 35-годишен от село Реселец не са открити на посочените от тях адреси. На 14 май при проверка в Плевен е изяснено, че 46-годишен е нарушил мерки, издадени против разпространяването на заразна болест по хората – заповед на министъра на здравеопазването на РБ, свързана с предотвратяването, разпространението на вируса Covid-19 на територията на страната. На 14 май е образувано и бързо полицейско производство срещу 54-годишен от село Трънчовица, който е засечен в същото нарушение. Разследващи полицаи продължават работата по случаите по чл.355, ал.2 от Наказателния кодекс. Сезирана е прокуратурата.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!