BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

От днес членове на военно-патриотични съюзи в Плевен отново имат топъл обяд

На Благовещение блага вест споходи военно-патриотичната общност в Плевен. От днес е възстановено раздаването на топъл обяд за социално слаби членове на три военно-патриотични организации в града, което беше преустановено след въвеждане на извънредното положение в страната заради коронавируса.

Благодарение на усилията на началника на гарнизон Плевен бригаден генерал Юлиян Радойски, кмета на община Плевен Георг Спартански, Валя Минкова, ст.експерт Възки с обществеността към ВВВУ „Георги Бенковски“ гр. Долна Митрополия, д-р Елза Пачева, началник Отдел „Здравеопазване и социални дейности“ към община Плевен, Миглена Цанова-главен координатор на доброволческия екип към община Плевен и доброволците на Плевен, на журналистката Елина Кюркчиева от инф. сайт „Плевен за Плевен“ и добрата воля на ИА „ВКВПД“ и „Мастер-пик“ ЕАД гр. Плевен, успяхме на този хубав християнски празник да рестартираме социалната кухня по проект „Признателност“ към МО и да разнесем по домовете на всички 40 ветерани, офицери и сержанти от запаса и резерва, военноинвалиди и военнопострадали от Плевен топъл обяд. Това казва председателят на Дружество „Военноинвалид“ – Плевен Илиян Христов.

Ние, членовете и ръководителите на военно-патриотичните съюзи в град Плевен, изказваме нашата искрена благодарност към всички гореспоменати и Ви благодарим, че в този тежък момент ни върнахте вярата и ни вдъхнахте надежда, че не сме сами! Поклон пред саможертвата на всички доброволци отзовали се и подали ни ръка!, добавя Христов.

Екипът на „Плевен за Плевен“ е горд, че е част от едно добро дело!

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!