«
»
BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Одобрявате ли въвеждането на вечерен час и забрана за излизане от домовете ?

Главният секретар на МВР Ивайло Иванов предупреди, че е твърде възможно да се въведат още по-драстични мерки заради разпространението на коронавируса. В това число въвеждане на вечерен час и пълна забрана за излизане от домовете.

Възможно е първоначално да се въведе контрол върху движението на хора, който включва забрана за движение на открито с изключение на посещението в аптеки и хранителни магазини.

След въвеждането на блокади и КПП-та в областните градове от Националния оперативен щаб съобщиха, че все още гражданите не спазват карантинните мерки. От там обявиха, че също обмислят до-драстични начини за предпазване от разпространението на епидемията.

Ето защо ви питаме одобрявате ли подобни действия ? Намирате ли ги за полезни ? Готови ли сте да ги изпълнявате ?

Вашите отговори могат да бъдат полезни, за да разберем собствената си готовност за границата, до която можем да издържим по отношение на предлаганите ограничения и тяхното изпълнение.

Благодарим на всички, които ще си направят труда да отговорят на въпроса в нашата анкета. Бъдете здрави !

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!