BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Общинският съвет в Белене заседава извънредно утре

Извънредно заседание на Общинския съвет на Белене ще се проведе на 20.05.2020 г. (сряда) от 18:30 часа в зала № 26 на общинската администрация. То е свикано от неговия председател д-р Бистра Павловска. Предвид обявената в страната извънредна епидемична обстановка, извънредното заседание ще се проведе при спазване на всички противоепидемични предпазни мерки.

Дневният ред на заседанието ще покрива една точка и тя е:

1. Предложение от Милен Дулев – Кмет на община Белене относно вземане на решение за отправяне на искане чрез Областен управител на област Плевен до Министерството на културата за внасяне на предложение в Министерски съвет на Република България за вземане на решение за предоставяне безвъзмездно за управление на Община Белене за срок от 10 години на недвижими имоти – публична държавна собственост, находящи се в гр. Белене, съставляващи поземлен имот с идентификатор 03366.602.1391 и поземлен имот с идентификатор 03366.602.1389 по КККР във връзка с намерение на Община Белене за кандидатстване по Оперативна програма „Региони в растеж“.

Прочетете също

Кметът на Община Плевен Георг Спартански изпрати писмо до Министъра на околната среда и водите …

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!