BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Община Червен бряг с обновен и модерен сайт

Община Червен бряг е с обновен сайт. Това е факт от няколко дни, като промяната е видима още с влизането в него. Новият дизайн е по-подреден и позволява по-бърз достъп до важните категории като Новини, Обществена информация, Местни данъци и такси, Услуги, Профил на купувачи и Публични регистри.

Шрифтът е доста по-четлив от предишния използван, като качените снимки на паметници, градския център и природни пейзажи правят мигновено впечатление на гостите на сайта.

Създадена е и временна препратка към информация, свързана с борбата срещу COVID-19. На нея са качени всички кметски заповеди по дати, както и разяснителни материали за превенцията срещу вируса.

В раздел “Новини” редовно се качват всички кметски съобщения, заповеди, новини от ВИК, както и всякаква важна за гражданите информация. Така се продължава практиката и от миналия сайт, само че по-нагледно.

В ‘”Администрация” читателите могат да се запознаят с визитките на кмета, неговите заместници , както и структурата на общинската администрация по отдели. Съществува и отделен раздел за Общинския съвет с профил /снимка и политическа принадлежност/ на всеки от избраниците.

Качени са и полезни връзки към към стария вид на сайта, транспорт, КПКОНПИ , Административен регистър, Районен съд – Червен бряг, РУ Червен бряг, Бюро по труда и Агенцията за социално подпомагане.

Има и опция за абонамент към сайта, като регистриралите се получават известия за всички събития и актуални новини от Община Червен бряг.

Най-долу на главната страница са налични преки връзки към обособени страници като Здравеопазване, Култура, Туризъм, Спорт, Екология и Образование.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!