BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Община Плевен прави допитване до гражданите във връзка с разработването на План за интегрирано развитие на общината за периода 2021-2027 г. 

 

Уважаеми граждани на община Плевен,

В изпълнение на Закона за регионалното развитие  започна разработването на План за интегрирано развитие на община Плевен за периода 2021-2027 г. (ПИРО). Този план определя основните приоритети в развитието на общината в следващия седемгодишен програмен период и е основен документ, който дефинира проектни идеи за финансиране с европейски средства, средства от общинския бюджет и други източници.

За да бъдат идентифицирани най-съществените проблеми пред развитието на общината и населените места на нейна територия, потенциалите за развитие и оптималните мерки за тяхното адресиране е съществено Вашето участие в разработването на стратегическия документ. Една от формите на  участие е чрез предоставяне на Вашето мнение и оценка за процесите и насоките за развитие на община Плевен.Това може да стане след попълване на настоящата анкета. Вашето мнение е ценно за нас! Анкетата може да намерите на следния линк:

https://www.questionpro.com/a/TakeSurvey?tt=YiUxxRrUaFM%3D

Участие в последващите обществени обсъждания на плана можете да заявите чрез посочване на координати за връзка с Вас в края на анкетата, както и да следите информацията на Интернет страницата на Община Плевен.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!