BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Младите таланти от Плевен Заро и Алекс изпепеляват с първото си авторско парче /видео/

Преди броени дни излезе дебютното парче на дуета Заро и Алекс Илиева. Песента се казва „Изпепелявай“ и е много свежа, лятна и модерна. Тя вече се радва на голям интерес, а видеоклипът към нея също е впечатляващ. Сниман е на три локации – в нощен клуб в Плевен, в слънчева Гърция и в София, а делото за клипа е на Александър Илиев (Сандо).

Съвсем скоро видеото ще се завърти и в ефира на една от най-гледаните музикални телевизи и компании  в България, с която двамата изпълнители ще имат честта да работят.
„Изпепелявай” е съвместен авторски проект на двамата млади изпълнители, които правят музиката и аранжимента със съдействието на Dj Ziki. Текстът е създаден от майката на Алекс – Снежина Илиева, която го прави буквално за две минути, след като чува музиката.
Песента  е записана в студиото на небеизвестния Ангел Евтимов – доказан професионалист, който повече от двадесет години работи с едни от водещите музикални компании в България – „Пайнер“ и „Ара мюзик“.

Заро и Алекс са дует от съвсем скоро, въпреки че в действителност се познават от около година. Александра е от Плевен и все още учи тук. Светлозар Христов (Заро) пък е родом от Горна Оряховица, но от няколко години живее в Плевен, където среща и Алекс. Той е по-големият в дуета и вече е завършил музикален профил във Велико Търново.
Алекс и Заро разказват, че още при първото им запяване гласовете им са си паснали напълно. Те имат записани и няколко кавъра в съвсем друг музикален стил. Във всички свои дуетни песни двамата се допълват и крайният резултат е пленяваща очите, ушите и сърцата песен. Младите изпълнители дават силен старт с „Изпепелявай“ и ще продължават да работят съвместно като дует, да записват нови песни, да събират фенове и да ги радват.  Песента успява да нагорещи вече летните клубове и дискотеки, което според двамата млади изпълнители е заявка за тотален летен хит.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!