Facebook

Мирослав Петров се срещна с ръководството на Bosch и Аутомотив клъстър България

„Нашият град е в тежка демографска криза. Плевен заема едно от ниските места по средно възнаграждение в страната. Нужна е благоприятна среда за инвестиции. Моята концепция за Плевен е ясна – инфраструктура, нови работни места, високи доходи и справедливи възнаграждения. Местната власт следва да направи така, че не инвеститорите да избират нас, а Плевен да избира инвеститорите. Заедно с държавата трябва да направим проект за пътна свързаност с индустриалната зона – магистрала, две летища и река Дунав”, категоричен бе Мирослав Петров след разговора с ръководството на Аутомотив клъстър България в София.
Г-н Мирослав Петров присъства на откриването на уникален технологичен център на Bosch в София Тех Парк заедно с премиера Борисов и президента Плевнелиев. От разговора му с ръководството на Аутомотив клъстър България става ясно, че за да възпроизведе индустриалния бум на Пловдив – на Плевен са необходими интермодален терминал, индустриални зони, рехабилитирано карго летище.


Г-н Петров разговаря както с директорите на Bosch, така и с президента Плевнелиев, който се ангажира да помага на новия кмет и неговия екип със своите международни конакти – както на изток, така и на запад. Покани го и да посети индустриална зона Плевен, за да даде своите препоръки за подобряване на условията, така че градът да бъде подходящ и конкурентен за голяма инвестиция в сферата на автомобилостроенето.

Пресцентър на ПП ГЕРБ – Плевен, PR публикация
Купуването и продаването на гласове са престъпления!

Източник: Плевен За Плевен

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!