BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Международна научна конференция провеждат във ВВВУ “Георги Бенковски”

На 16.10.2020 ще се проведе Годишна международна научна конференция на ВВВУ “Георги Бенковски” под патронажа на Министъра на отбраната на Република България, съобщават от учебното заведение.

Съорганизатори на събитието са Факултет “Авиационен”, Департамент “Природни и хуманитарни науки”, Български Военновъздушни Сили, Съюз на учените в България – клон Плевен, Институт по космически изследвания и технологии – БАН, Институт по информационни и комуникационни технологии – БАН, Институт по роботика – БАН и Rohde & Schwarz – България.

От ВВВУ съобщават за пет тематични направления на конференцията:

1. Авиационна и космическа техника

2. Военни науки и средства за поразяване

3. Електроника, комуникационна и навигационна техника

4. Електротехника, автоматика, информационни технологии, мехатроника и роботика

5. Социални, хуманитарни науки и филологии.

Срокът за подаване на заявки за участие и изпращане на доклади в електронен вид е до 16.09.2020. До две седмици от изпращането на доклада желаещите да участват ще бъдат уведомени от рецензентите за одобрение на доклада или необходимост от допълнително редактиране. 
До 02.10.2020 г. одобрените участници трябва да изпратят окончателния вариант на доклада и сканирано копие от платежното нареждане с платена такса за участие.

Повече информация за желаещите да участват е налична на https://www.af-acad.bg/conference2020.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!