BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Майката на Сузи ще продава цветя за първия учебен ден, събира пари за контролни прегледи

Майката на Сузан Мехмедова – Бреза Иванова ще продава цветя на 14 септември за първия учебен ден, за да подпомогне събирането на средства за поредните контролни прегледи. 1500 евро са нужни за прегледите през ноември, назначени на Сузи от лекуващите й лекари в Турция, те ще се проведат в болница „Реяп“.

В края на август Сузи и майка й бяха в Истанбул отново за прегледи и е взето решение за увеличаване дозата на лекрарствата и нуждата от по-често наблюдение на здравословното състояние на момичето.

Бреза ще продава цветя в понеделник от 8 часа сутринта пред Нон-стопа до закусвалня „Тексас“ в квартал „Сторгозия“. Като си закупите цвета е начин да подкрепите лечението на Сузи. Следващата седмица ще бъдат поставени и дарителски кутии на няколко места в града.

Ще припомним, че Сузан бе с диагноза тумор на главния мозък, което наложи и операция за отстраняването му. За животоспасяващата интервенция бяха събрани необходимите 25 000 евро и на 27 септември тя бе извършена в Университетска болница „Коч“ в Истанбул.

Може да направите и дарение по сметката на Сузи, изписана на кутиите:

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!