BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

“Ловци на бъдеще” – новата рубрика на сайта “Плевен прес”

На фона на мощния информационен поток от новини за коронавируса (най-вече песимистични такива), сайтът “Плевен прес” стартира своя нова рубрика. Тя ще носи името “Ловци на бъдеще” и ще бъде с акцент към светлото, позитивното и одухотворяващото. А каква по-голяма мотивация бихме открили от ентусиазма на младежите и децата. Рубриката ще е насочена основно към успелите, предприемчивите, ерудираните и амбициозните младежи от Плевен и региона. Тези, които след малко или много време, ще станат новото лице на Плевен и България в своите сфери на развитие. Правим рубриката не от куртоазия или “за да се харесаме”, а твърдо водени от убеждението, че съвестните, възпитаните и младите заслужават толкова внимание и медийно отразяване, колкото политиците и “силните на деня”. Дори много повече!

Плановете са рубриката да излиза веднъж на няколко седмици за начало, но при голяма заинтересованост, честотата на публикуване ще се увеличи неминуемо. Тя ще включва интервюта и разкази с деца, ученици, студенти или работещи младежи, които по една или друга причина са свързани с Плевен. Ще търсим и намерим неизвестни, но успели млади плевенчани в сферите на науката, бизнеса, културата, изкуството, социалните науки, спорта и много други. Читателите също са приканени да ни съобщят за такива. Това може да стане през пощата ни plevenpress@plevenpress.com или на лично съобщение на Фейсбук страницата на сайта.

Редакцията на сайта “Плевен прес” желае приятно четене на всички посетители. Очаквайте в скоро време и първия ни материал от рубриката “Ловци на бъдеще” !

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!