BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Комедийният шоу спектакъл на „Тутурутка“ спира в Плевен /видео/

Мултимедийният шоу спектакъл „25 години Тутурутка, 25 години смях до дупка“ ще гостува в Плевен на 9 септември. Той ще се състои от 20:30 часа в Летния театър в парк „Кайлъка“. Концертът на легендарните комици е част от националното им ТУТУRНЕ 2020.

Популярните варненски зевзеци са подготвили за публиката близо два часа смехотерапия и премиера на най-новата им продукция – скечове, видеоклипове, песни и анимация. Верни на стила си до край, шоумените от „Тутурутка“ призовават всички свои приятели и почитатели от Плевен: „Ако дойдете – ще съжалявате, ако не дойдете – ще съжалявате два пъти повече“. И допълват, че шоуто се препоръчва от „Съюза на терапевтите в България за по-добър живот със смях“.

Предвид последните разпоредби на здравното министерство, местата за спектакъла са ограничени до 50% и вече се продават в сайта grabo.bg: https://grabo.bg/pleven/tuturutka-0hrm5q5 Организаторите поемат отговорност за спазване на всички противоепидемични мерки по време на събитието.

По случай 25-годишния юбилей на „Тутурутка“ преди броени дни се завъртя късометражния забавен филм “Сами на море“.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!