BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Кметицата на Левски с два важни въпроса към съгражданите си

Снимка на Бряг News

Градоначалничката на община Левски се обърне чрез Фейсбук профила си към съгражданите си с идеята да разбере тяхното мнение по два важни въпроса, касаещи предстоящото отваряне на детските градини и ясли из страната. В публикацията си тя моли жителите на общаната активно да изкажат мнението си, за да добие по-ясна представа за техните нагласи. Ето и целият пост на Любка Александрова без редакторска намеса:

Важно с цел проучване на нагласите ви! Важни са отговорите, не само лайковете!
Уважаеми съграждани, родители на деца от детските градини и яслите на община Левски, обръщам се към вас чрез този пост, за да разбера мнението ви относно желанията ви за стартиране на работата на детските заведения на територията на общината.
Детските градини и яслите в страната ще бъдат отворени от 22 май, като общините имат срок до 1 юни да организират възстановяването на работата им.
Това обявиха министрите на образованието и науката и на здравеопазването Красимир Вълчев и Кирил Ананиев. Апелираме към родителите при възможност децата да останат вкъщи, да не ги водят на ясла и градина, тъй като опасността от вируса не е отминала, каза министър Вълчев. Той посочи, че посещението няма да бъде задължително и няма да бъде обвързано със семейните и социални помощи.
Въпросите ми към вас са следните:

1.Бихте ли пуснали детето си в детско заведение и от кога?

2.Желаете ли възстановяване на дейността на детска млечна кухня?

Прочетете също

Лекотоварен автомобил „Пежо Боксер“ е горял на 18 май в град Левски. Пожарът е възникнал …

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!