BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Играч на ФК „Спартак 1919“ – Плевен заминава за Холандия

Холандския елитен „Хееренвеен“ прати покана на ФК „Спартак 1919“ (Плевен) за роденият през 2005г. Преслав Георгиев, съобщават от клуба. Сърцатият плеймейкър ще пътува в края на септември и ще остане за седмица в страната на лалетата заедно с директора на школата, Радостин Александров.

Преслав е вторият играч от набор 2005г., който посещава чуждестранен клуб през този сезон. Само преди дни от Италия се завърна Петър Господинов, който изкара успешен период в елитния италиански „СПАЛ“.

„Предложението от Хееренвеен не е само да видят качествата на Преслав. Поканата идва като цяло към нашият клуб, с идеята да постигнем сътрудничество с което да можем да изпращаме наши таланти да продължат своето развитие в Холандия, както и да обменим опит в начина на работа с подрастващите.
Подобно сътрудничество вече се създаде с Нотингам Форест, а Хееренвеен няма да е последният клуб с който ще си партнираме.“ – коментира Радостин Александров

Източник: Плевен За Плевен

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!