BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Започна цялостната реконструкция на уличното осветление на Плевен

Дейностите по пълна реконструкция на цялата система за улично осветление в Плевен започна от днес фирмата изпълнител на проекта „Улично осветление” ЕАД – гр. София. Тя спечели проведената от Община Плевен обществена поръчка на стойност 5 197 908 лева без ДДС, срокът за извършване на дейностите е 240 календарни дни, информират от Пресцентъра на местната управа.

Работи се едновременно на три места в града – в централна градска част, в жк „Дружба” и в жк „Сторгозия”, където подмяната на осветителни тела започна на едноименния булевард /от изхода за София/ и на ул. „Цар Самуил”. Ще се работи само през светлата част на денонощието, без да се прекъсва електрозахранването.

Във връзка с изпълнението на проекта се въвежда и режим на временна организация на движение по уличната мрежа на град Плевен, като по време на строително-монтажните работи движението на пътни превозни средства по уличната мрежа ще е ограничено в част от платното за движение /едната пътна лента/, без да бъде спирано. Пешеходното движение в участъците по трасето, което се ремонтира, ще бъде ограничено.

Снимки: Община Плевен, Пресцентър

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!