BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

До 12-ти юли – протести и в Плевен

Протест в Плевен,10-ти юли 2020 год. Снимка – интернет.

От 10-ти до 12-ти юли включително е издаденото разрешение от община Плевен за граждански протест по повод последните събития в страната. Искането за протести е от граждани, а не от партии. В него заявителите са поискали като времетраене 10-ти юли – 1-ви август. Кметът Георг Спартански е разрешил проявата да е до 12-ти юли /неделя/ включително. При желание от страна на организаторите за продължаване на протестите, те ще трябва да подават заявление в община Плевен за деня, в който искат да правят протест.

Разрешението е за протест пред Областна администрация от 18.30 до 22.00 ч., без провеждане на шествия.

Община Плевен е осигурила присъствие на служители от Общински инспекторат за осигуряване на реда и спокойствието по време на протеста. Изпратени са и уведомителни писма до МВР – Плевен за проявите. За сега от там не е предвидено полицейско присъствие по време на тридневния протест.

Прочетете също

“Президентът се е объркал. Мафията във всички държави е в политиката. Не е признак на …

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!