BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Доставиха в Плевен мобилният фургон за Ковид 19

Снимка – Плевен прес.

В УМБАЛ “д-р Г. Странски” – Плевен, е доставен мобилният фургон за обслужване на лица нуждаещи се от преглед и тестване за Ковид 19. Както “Плевен прес” писа, подобни мобилни фургони ще има пред всички държавни и общински болници. Това става след заповед на здравния министър и по разпореждане на премиера Борисов. Целта е да се разтоварят от натиск болниците и центровете за спешна помощ. В мобилните фургони медицински екип ще преценява кое лице е за хоспитализация в в болницата и кое – не.

Снимка – Плевен прес.

Мобилният фургон в Плевен е доставен пред Бърза помощ и ще се оборудва с необходимата апаратура, информира Момчил Цветков, пиарът на болницата. Когато стане готов с медицинската апаратура, ще започне приемът на граждани. В близост до мобилния фургон се намира и химическа тоалетна за нуждите на пациентите.

Снимка – Плевен прес.

Прочетете също

Община Плевен. Снимка – пресцентър. Със Заповед на кмета Георг Спартански Община Плевен преустановява приемането …

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!