BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Днес Панорама мол и RoboticsLab – Pleven ви очакват на едно истинско робо събитие

Днес Панорама мол и RoboticsLab – Pleven ви очакват на едно истинско робо събитие, на което всички любители на роботиката ще имат възможност да програмират или да наблюдават демонстрации на Лего роботи.


RoboticsLab – Pleven е първaта академия по роботика в град Плевен, която разполага с едни от най-модерните и приложими роботи, използвани от всички клубове по Роботика в България и Европа, а именно – LEGO MINDSTORMS EV 3. Роботиката е подходящ и много интересен за учениците начин да научат програмиране, да опознаят съвременните технологии и да се докоснат до различни науки!
LEGO роботиката е интересна, практична и много близка до децата, тъй като приемат процеса на учене като една игра. Насърчава креативността на учениците, развива пространственото им мислене и ги въвежда в света на роботиката и програмирането по интересен начин.
На интерактивното събитие ще бъдат връчени сертификати на завършили школата ученици.
Очакваме ви!
12 септември 2020 г.
11:00 ч., ниво +1

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!