BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ДКТ „Иван Радоев“ – Плевен е подготвил 7 спектакъла за Нощта на театрите

Със седем спектакъла ще изненада своите почители Драматично-куклен театър „Иван Радоев“ – Плевен в Нощта на театрите, която ще се проведе тази събота на 21 ноември.

Театралният маратон ще започне от 10 часа сутринта с представление за най-малките „Грозното патенце“. Отново за малчуганите ще е вторият спектакъл в деня на инициативата – „Таласъмчето Тами“ от 11 часа, в 17:00 ч. е последната покана за най-малките зрители с „Франклин“.

От 19 часа ще започне постановката на Васил Василев „Серьожа е много тъп“. Нощта на театрите в Плевен ще продължи с „Аспарух“ от 20.30 ч. – автор е Ованес Торосян, а в ролята ще влезе актьорът Александър Кънев. За 22.00 ч. и една минута е насрочен спектакълът „Човекът от Подолск“. От 23,30 ч ще започне моноспектакълът „Harlem Shake“ – автор и режисьор е Ованес Торосян. Актьорът ще представи седем образа на хора, които подминаваме на улицата, от автобуса, квартала или от съседния вход, вълнуващи разкази за техните възгледи, мечти и принципи.

Всички представления са с билети, които са пуснати в продажба, а местата са ограничени заради противоепидемичните мерки. Още за събитието и ТУК. 

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!