BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Детски спортен празник в Плевен на 12-ти септември

Детски спортен празник под наслов „Децата на Плевен спортуват“ ще се проведе на 12-ти септември в Градската градина от 10.00 часа.

Организатори са Община Плевен с партньорството на „Спортувам. Инфо“, като проявата е част от Спортния календар на Общината. 

Целта е популяризиране на спорта за подрастващите в свободното време и първи уроци по различни видове спорт, без състезателен характер. За децата ще бъдат организирани кътове с мобилно спортно оборудване за стрийтбол, волейбол, хокей на трева, тенис, каране на ролери и тротинетки и запознаване с нетрадиционни спортове като боче и удбол. Ще има и занимания с аниматори за най-малките участници.

На всички деца ще бъдат раздадени символични награди и грамоти за участие. По време на мероприятието от участниците ще се изисква спазване на разпоредените противоепидемични мерки.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!