BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ДГ „Вълшебен свят“ в Пордим и филиалите й ще приемат деца от 1 юни

Със Заповед на кмета на община Пордим Детелин Василев детска градина „Вълшебен свят“ и прилежащите и филиали в с. Вълчитрън, с. Одърне, с. Каменец и с. Згалево да започват прием на деца от 01.06.2020г.
Възложено е на директора на детската градина да разработи мерки за работа в поверените и детски заведения в условията на извънредна епидемична обстановка, в съответствие с мерките на Министерството на здравеопазването. Същите да бъдат представени в община Пордим за съгласуване до 26 май 2020г.
В срок до 31 май във всички детски заведения на територията на община Пордим да бъдат проведени всички разпоредени от компетентните органи подготвителни противоепидемични мерки за гарантиране на безопасен прием и работа с децата.
Кметът на общината възлага на кметовете на кметства на чиято територия функционират детски заведения да приведат дворните пространства във вид подходящ за работа с децата на открито, предвид заложеното в Мерките за организиране на дейностите в детските градини.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!