BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

В Червен бряг е разкрита кражба на ток, а в село Мечка на вода

На 5 август 2020 година в 12:40 часа в град Червен бряг в частен имот, обитаван от 49-годишна, е установено неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа, съобщават от Пресцентъра на ОДМВР-Плевен. С това били създадени условия за непълното отчитане на потребената ел. енергия. Извършен е оглед на адреса, при който е иззет 16 м. ел. проводник с бяла изолация тип ПВВМБ -1 2х4 със сечение 4 кв.мм. Уведомен е прокурор при РП – Плевен. По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.234 „в“, ал.1 от НК. Работата продължава разследващ полицай.

На 5 август 2020 година в 11:50 часа при проверка на служител от „ВиК – АД“ – Плевен и РУ Пордим в частен имот в село Мечка е установено неправомерно присъединяване към водоснабдителната система. Извършен е оглед на местопроизшествието. За създадени условия за непълно отчитане на потребената вода е сезирана прокуратурата. От проведените оперативни действия е установен извършителят на престъплението – 18-годишен от град Тръстеник. Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл. 234 „в“, ал.1 от НК. Продължава работа разследващ полицай и екип на РУ-Пордим.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!