BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

В село Садовец отвори врати нов търговски обект

Днес в село Садовец, общ. Долни Дъбник, отвори врати новият търговски обект „АГРОЦВЕТ 2020“- селскостопанска аптека и каса на Easypay.

„Селскостопанската аптека е опит за малък семеен бизнес. Магазинът ще предлага препарати за растителна защита, торове, лицензиран посадъчен материал, семена. Нашата основна дейност е да улесним достъпа на садовчани до тези продукти. Следим новостите в агробизнеса и лозарството, но асортиментът ни ще се влияе предимно от търсенето на пазара. С оглед преобладаващото дребно земеделие в землището на Садовец, ще се стремим да предложим най-новите компактни селскостопански продукти за продажба. В асортиментната листа ще залегнат новите стоки и продукти. Нашите клиенти ще разчитат на компетенциите на персонала, консултации относно дозировка и употреба на препаратите, по технологията и подходящите сортове, както и изграждане и поддържане на овощни градини, лозя и дворни пространства.“, разказа собственичката Цветелина Бенчева.

На събитието присъства и депутатът Стефан Бурджев, който подари икона с пожелание за добър старт и разрастване на бизнеса.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!