BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

В село Малчика сложиха финал на „Забавно лято на село 2020”

В село Малчика сложиха финал на „Забавно лято на село 2020”. В продължение на един месец, два пъти седмично децата участваха в различните форми на занимания и игри на открито в парка на селото, организирани от читалище „Пробуда – 1928” с.Малчика.

Настоятелството на читалището изказва своите благодарности на МКБППМН гр.Левски за оказаната подкрепа и съдействие при осъществяване на дейностите и мероприятията по този проект.

През последния ден от организираното от читалището „Забавно лято на село 2020” децата бяха на пикник в местността „Таръклъка” в с.Градище. Пристигнаха с организарн транспорт и бяха посрещнати от представител на кметство Градище, който запозна децата с това, какво представлява тази местност, бяха им подготвили гатанки с награди и малка почерпка. Денят продължи с много и различни забавни игри за всички, вкусен обяд и накрая си пожелаха догодина пак да са заедно през лятото.

Това беше един месец, изпълнен с много положителни емоции, забавни случки и преживявания, както за децата, така и за организаторите.

Информация и снимки: В.Йорданова – секретар на НЧ „Пробуда – 1928“

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!