BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

В Плевен стартира кампания за набиране на доброволци в помощ на възрастни хора

Кампания за набиране на доброволци започва в Плевен. Целта й е да съберат желаещи, които могат да помагат на възрастните хора в условията на безпрецедентното положение в страната заради COVID-19.

„Вашето съдействие е нужно за осигуряването на социални грижи на най-рисковата група – възрастните хора като ги снабявате с продукти от при първа необходимост и лекарства“, казва в обръщението си към жителите на Плевен и общината кметът Георг Спартански.

Решилите да участват в това добро дело, могат да го заявят на e-mail – mayor@pleven.bg. Трябва да се посочат трите имена, професионални умения и телефон за връзка.

За всеки един от доброволците ще бъдат осигурени необходимите предпазни средства.

„В момент на кризи ние сме доказвали, че можем да бъдем единни, да си помагаме взаимно и да се справяме с предизвикателствата. Сигурен съм, че с общи усилия ще успеем! Благодаря на всеки, който е готов да участва в тази хуманна мисия!“, казва още кметът Георг Спартански.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!