BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

В пет села от общината продължават текущите ремонти

Дейностите по изкърпване на единични дупки в настилката към гробищен парк „Чаира” и насипване с минералбетон са включени в графика на фирмата изпълнител за текущи ремонти „Инжстрой” ЕООД и през седмицата от 14-ти до 18-ти септември, информира пресцентърът на Община Плевен.

Планирани са изграждане на двоен джоб за контейнери на ул. „Хр. Ясенов” и джоб за три контейнера на ул. „Илинден” в кръстовището с ул. „Добрич”, изкърпване на дупки в настилката на ул. „Асен Златаров” и „Сергей Румянцев”.

Екипи на фирмата ще работят и по възложеното от Агенция „Пътна инфраструктура” изкърпване на платно по бул. „Христо Ботев” в Плевен.

Ще се работи по възстановяване на настилка след отстраняване на аварии на ВиК в с. Николаево, както и изкърпване в селата Ралево, Ласкар, Горталово, Тодорово. Сред планираните дейности са и такива по организация и безопасност на движението, направа на надлъжна маркировка, както и възстановяване след аварии на ВиК и ТЕЦ.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!