BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

“Възраждане” дари 800 цигли за ремонт на покрива в читалище “Развитие” – с. Телиш

Читалище “Развитие” с. Телиш. Снимка – интернет.

Дарение от 800 цигли за ремонт на покрива на читалището в плевенското село Телиш е направил бизнесменът Милен Маринов. Същият е председател на структурата на ПП “Възраждане” в община Червен бряг.

Дарението е направено след като от читалището са споделили болката си от липсата на средства за ремонт на читалищния покрив. Същият е с течове, които увреждат читалищното имущество. За проблема са уведомявани общинските власти, но до този момент няма предприети действия.

През миналата година от “Възраждане” са направили и дарение на книги за читалищната библиотека в село Телиш, като част от тяхна инициатива “Дари книга”, с която са направили дарения на всичките 14 читалищни библиотеки в община Червен бряг.

По случай 24-ти май от “Възраждане” ще направят поредно дарение в изградената от тях “Къщичка за книги” в Градската градина на Червен бряг, информира Милен Маринов.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!