BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Витацептин – новост в онколечението

По време на онколечението с химиотерапия и лъчетерапия в тялото навлизат радиоактивни вещества и токсини , които предизвикват странични ефекти . Страничните ефекти изискват допълнително внимание от страна на онколозите. Силната интоксикация на организма след химиотерапия води до блокиране на жизнената енергия и затлачване на организма с токсини , които пораждат симптоми на повръщане , отпадналост , липса на апетит и др. В такива случай се препоръчва продукт с чист състав и силна ефективност.

Известни онколози от България и Северозападните ни съседки твърдят , че   Витацептин® e продукт отговарящ на всички изисквания и норми за безопасна употреба по време на химиотерапия. След дългогодишна работа върху изследвания се установява , че биологично активните компоненти Iresine celosia и Petiveria alliacea имат силно изявени антитуморни и антиоксидантни свойства.

Аспектите на антитуморната функция на Витацептин® включват:
• активатор в съзряването на дендритните клетки;
• индуциране на апоптоза и антипролиферативна активност;
• противовъзпалителен ефект;
• анти-ангиогенеза (за да расте, туморът има нужда от ангиогенеза);

Витацептин® е подходящ в периода на лечение с химиотерапия и лъчетерапия.

Витацептин® подпомага организма в периода , в които има крещяща нужда от пълноценна помощ, като спомага да се поддържа добро качество на живот по време на лечението.

Освен мощна антитуморна активност, Витацептин® действа като интензивен детоксикатор , които подпомага имунитета , чрез прекъсване на интоксикацията в клетката, обогатява организма с кислород и вещества с антиоксидантно действие, стимулира костния мозък и това резултира в образуването на повече червени кръвни клетки (еритроцити) и хемоглобин, като намалява риска от възникване на анемия.

С приема на Витацептин® по време на химиотерапия пациентите:
• не губят апетит и липсват симптоми на гадене и повръщане;
• чувстват се енергични и не усещат отпадналост и безсилие;
• имат нормално изхождане и изчистване на стомашно-чревния тракт;
• имат регулирани нива на кръвната захар.

В химиотерапията се използват над 50 антиракови (цитотоксични) лекарства за разрушаване на туморните клетки. Установено е че Витацептин® не влияе негативно на цитотоксичните лекарства.Напротив доказано понижава токсичното натоварване от тях.

Подкрепете организма си в борбата с онкологичното заболяване, като изберете хранителна добавка преминала през сериозни изследвания и контрол на качеството Витацептин®.

Витацептин® се предлага в цяла аптечна мрежа на България.

За допълнителна информация за компанията и продукта ще откриете в сайта https://medicalpharm.eu/

И фейсбук страницата ТУК .

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!