Facebook

АБВ представи кандидатите си за кмет на Община Плевен и общински съветници

ПП АБВ откри официално в Плевен предизборната си кампания за местните избори на 27 октомври. На събитието в Артцентър Плевен пред членове и симпатизанти на партията бяха представени кандидатът на АБВ за кмет на Община Плевен Цветан Антов, както и кандидатите за общински съветници и кметове на кметства. В откриването на кампанията в Плевен участие взе и лидерът на ПП АБВ Румен Петков.

„Смятам, че нашата листа е най-добрата от всички. Имаме кандидати за общински съветници, които имат свой бизнес, дават хляб на много хора, плащат данъци и са останали в Плевен, за да работят тук и да развиват града ни“, каза кандидатът на АБВ за кмет на Плевен и водач на листата на партията Цветан Антов. Той отбеляза, че в листата има и трима души под 30 години, което е знак към младите хора, които трябва да бъдат задържани тук, ако искаме Плевен да просперира. Като спортист, за мен изборите са едно състезание и смятам, че с номер 14, който съм носил през цялата си кариера и с който съм донесъл много победи за Плевен и България, отново ще постигнем победа, каза Антов.

Сред акцентите в своята програма Цветан Антов открои изграждането на приют за безстопанствени кучета, повече грижа за кварталите и малките населени места в общината, строеж на старчески дом, подобряване на спортната база, която в момента е в окаяно състояние. „Смятам, че имаме един добър колектив и аз съм горд, че съм водач на такава силна листа. Затова се надявам на тези избори с номер 14 да излезем, като победители“, заяви още той.

„Нашата листа е еманация на патриотичното мислене, на осъзнатата преданост към Плевен и региона. Затова искам да благодаря на всички кандидати, които са чест за Плевен и плевналии“, каза председателят на ПП АБВ Румен Петков. Ние нямаме парите на другите участници и може би това е съществена част от разликата, защото нашата листа и кандидатът ни за кмет са носители на три неща, които генерално ни отличават от останалите – почтеност и преданост към Плевен, сила на духа и енергия за Плевен и воля да подчинят личния си интерес на жителите на прекрасния ни град, изтъкна Петков.

Румен Петков отбеляза, че от 110 000 човека в момента Плевен има не повече от 70 000 жители, което е резултат от отровена атмосфера и съсипана икономика. „За да се промени това, първата ни задача ще бъдат безплатни ясли и детски градини и гарантиране на достъп до здравеопазване. И затова трябва да кажем на младите хора на Плевен „Ние искаме вас и вашите деца сега тук!“ И това, което можем да направим, е да им дадем сигурността, че децата им са желани. Да покажем нещо, което е генерално различно от поведението на ГЕРБ и БСП“, призова Петков. Тези избори са нашите избори и ако ние не направим силен избор, който може да работи с всяко едно правителство, независимо от неговия политически генезис, ще направим съществен пропуск, каза още той при откриването на кампанията на АБВ.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

Източник: Плевен За Плевен

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!